Forrets buffet

...Bagt Laks med peberrods/æbel vinagrette anrettet med sprød salat.

...Grønlandske Rejer vendt i dild og citrusmandler, hertil hvid dressing.

...Salami Ventricia med bagte løg og tomat relisch.

...Baguettes med persille og havsalt.

 

Tilkøb til forret:

...Gratineret Rødspættefilet a la bonne femme  + kr. 20.-

 

 

Hovedrets buffet

...Rosastegt Kalveculotte med chilli/oregano, hertil kraftig kalvesmky

...Langtidsbraiseret Oksespidsbryst i Lundumskov Øl.

...Kartoffelduchess med krydderurter.

...Nordiske Urter med ristede kartofler, crumble af tørsaltet røg-flæsk.

...Sweet and Sour kålsalat med saltede kerner.

...Syltede  abrikoser i salsa med lime lauerbær.

...Grønt i Grønt med fetacreme og oliventapanade.

...Variation af Baguettes.

 

Tilkløb til hovedret:

...Kalvemørbrad i stedet for kalveculotte + kr. 30.-

...Grillet Unghanebryst med krydderurter + kr. 20.-

...Marineret Lammekølle/stegt 8 timer + kr. 25.-

 

Dessert buffet

...Citronkage med mascarponetopping og æblestøv.

...Nødderoulade med skovbær/vanille creme.

 

(Andersens anbefaler tilkøb af bourbon vaniljeis, med hindbærsauce og melon-kompot + kr. 15.-)

 

Tilkøb:

...2 lækre oste med hjemmesylt, sødt, knas og brødchips + kr. 30.-

 

Priser.                              i huset - u/h

Hele buffeten                                       350.-/250.-

Forret og hovedret                               300.-/225.-

Hovedret og dessert                            285.-/210.-

Hovedret                                              235.-/185.-

 

 

Levering:

Minimum 15 couverter, afhentning min 10 couverter.

Priserne er ekskl. leveringsomkostninger.(...fre 85.-/450.-)

 

 

 

 

bubblemedia