Konfirmation 3....  2017.

 

Forrete buffet.

Vælg 3 slags forretter  - 4 slags + kr. 24.-

  • Glaceret laks med ristede wasabikerner, grønne bønner og persille-creme.
  • Variation af rejer med porres i julienne og semidried tomater.
  • Pocheret rødspætte med dild og purløg, hertil grov pickles´.
  • Tarteletter med høns i asparges.
  • Prosciutto Napolitane (italiensk skinke) med variation af søde meloner, hertil brændenældepesto´
  • Andersens variation af hjemmebagt brød.

 

Hovedrets Buffet

Vælg 2 slags stege  - 3 slags + kr. 24.-

  • Rosategt kalveculotte med kraftig kalvesky
  • Óksemørbrad med sauce bordelaise i stedet for kalveculotte  (+ kr. 30.-)
  • Sprængt glaceret kalvespidsbryst.
  • Svinemørbrad smurt med estragon-rub
  • Tørmarineret Unghanebryst.

 

Hertil...

  • Flødelegerede kartofler med skalotteløg og løvstikke
  • Ratatuille med små ristede kartofler.
  • Grøn cous-cous salat med olivenolie, perlebyg, lime og fetaost
  • Coleslaw med æbler og saltede solsikkekerner.
  • Baby-levees´/salat med broncefennikel-dressing
  • Andersens hjemmebagte variation af brød.

 

 

Dessert buffet.

  • Nødde/mandelkage med lun karamelsauce.
  • Andersens kage med havens bær og ´sur-chantilly-creme´
  • Vanille is med makroner, nougat og hyldeblomst sirup på toppen.

 

Hele buffeten til kr. 388.-

bubblemedia