Kvium Buffet 2017

 

Forrets Buffet

  • Grønlandske Rejer med dild og ærter.
  • Lun Tærte med Laks og forårsløg.
  • Svinemørbrad i rub´ med spelt, parmesan og sprød rug.
  • Andersens variation af hjemmebag.

 

Hovedretsbuffet

  • Kalvemørbrad stegt med løvstikke, hertil portvinssauce.
  • Pankopaneret majskylling med frisk persille.
  • Nye kartofler med krydderdip.
  • Sprød sommersalat med blomkål og broccoliskud.
  • Spinatblade med asparges og variation af bønner.
  • Råsyltet cantalup med ristede pinjekerner og brønkarse.
  • Andersens variation af hjemmebag.

 

Dessert

  • Gammeldags jordbærtærte.
  • Rabarberkage med mandler og chrunch, hertil vanillecreme.

 

Hele buffeten               kr. 278.-

Forret og hovedret       kr.  248.-

Hovedret og dessert     kr.  230.-

Hovedret                     kr.  198.-

 

 

 

 

 

bubblemedia