Nørgaard buffet 2017

Forretsbuffet

  • Langtidsbagt torsk med couscous.
  • Rødtungepipuette med lakserogn.
  • Håndpillede svenske rejer i dildcreme.
  • Andersens variation af hjemmebag.

 

Hovedretsbuffet

  • Rosastegt Endelavefilet, hertil sauce bordelaise.
  • Lammefilet, marineret med rosmarin og hvidløg.
  • Glaseret roast af Endelave kødkvæg.
  • Pommes mille feuille.
  • Rissolets med timian og havsalt
  • Andersens salat emd sennepsvinagrette´ og syrnet fløde.
  • Grillet kål med grana og ristede pinjekerner.
  • Marineret svamp med persille og persille relish´
  • Blommetomater med tomatperler og råsyltet løg.
  • Andersens variation af hjemmebag.

Dessert

  • Andersens konditorkage, lavet efter sæson, hvor der ikke er sparet på tid, kærlighed og de bedste råvarer.

 

Priser.

Hele buffeten                  kr.  438.-

Forret og dessert            kr.  370.-

Hovedret og dessert        kr.  358.-

Hovedret                        kr.  298.-

 

bubblemedia