Ziegler Buffet 2017

 

Forrets buffet

  • Limedampet Laks med hollandaise creme.
  • Vaniljestegt kylling i bulgur med frisk timian.
  • Bruchetta med variation af solmodne tomater og parmesan.

 

Hovedretsbuffet

  • Rosastegt Kalvemørbrad med svampe/lauerbær sauce.
  • Braiseret nakkefilet marineret i ramsløgsrub´
  • Smørrystede kartofler med løvstikke.
  • sommergrønt med syltede stikkelsbær.
  • Portvinsbagte rødbeder med vinagrette og ´jomfru i det grønne´
  • Sprød salsa af spidskål og majs.
  • Andersens variation af hjemmebag.

 

Dessertkage

  • Konfektkage med granache af 70% chokolade og syltede kirsebær.

 

Priser:

Hele buffeten                     kr.  288.-

Forret og hovedret              kr.  258.-

Hovedret og dessert            kr.  240.-

Hovedret                            kr.  210.-

 

bubblemedia